Wie zijn wij

In het voorjaar van 2009 was Janneke opzoek naar een geschikte hengst voor haar merrie. Het was een hele lange zoektocht langs websites, stamboeken en hengstenhouders. Dat moest toch anders en veel gemakkelijker kunnen! Een zoekmachine voor hengsten, dat was er nodig volgens Durk.

In de zomer van 2013 deelde hij enthousiast zijn idee met Angela en Albert die meteen achter het idee stonden. Vanaf dat moment zijn Janneke en Angela druk aan de slag gegaan om de zoekmachine zo volledig en compleet mogelijk te maken voor alle stamboeken en rassen t.a.v. keuze mogelijkheden.

Voor ons blijft de uitdaging om onze zoekmachine constant kritisch te bekijken en te optimaliseren. Ons doel is een onafhankelijke website aan te bieden waar merriehouders gemakkelijk een hengst(en) kunnen vinden met behulp van zoekcriteria en waar een hengstenhouder op een overzichtelijke manier zijn/ haar hengst(en) kan promoten.

De website is online en we hopen veel hengsten op onze website te mogen ontvangen en merriehouders te helpen bij hun zoektocht. Wanneer u op- en/ of aanmerkingen heeft dan horen wij dit graag!

Wij wensen iedereen veel zoek plezier en een heel goed dekseizoen!

Janneke en Durk de Boer
Angela Veldman en Albert Aukes